Brands

Homelivings.dk samarbejder med nogle af de stærkeste danske brands inden for boligtilbehør og møbler.

Her kan du læse lidt omkring hvem de er:

 

Chic Antique

Chic Antique er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme.

Chic Antique blev grundlagt i 2005 af indehaver Bente Kienast, og deres design og stil udspringer af Bente’s passion for smukke franske loppefund. Drømmen opstod på markederne i Sydfrankrigs varme somre, hvor indehavere Bente og hendes mand Allan Kienast ofte fandt, at markedernes små boder gemte på smukke ting fra fortiden, som fortjente nyt liv. Smukke ting med en historie fra dengang, bedstemor var ung. En historie, som gjorde at tingene var helt unikke. Passionen for det unikke og smukke i den franske landstil blev til en virksomhed, og Chic Antique tilbyder i dag et unikt og bredt sortiment af franskinspireret brugskunst, der fastholder sjælen fra de franske markeder. 

 

 

 

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden.

Deres produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning. Med tiden er de blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude. 

Deres 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt design der giver dig mulighed for at skabe en personlig indretning.

 

Sjælsø Nordic Living

INTERIØR OG BRUGSKUNST MED SJÆL SPECIELT UDVALGT TIL NORDISKE HJEM

Sjælsø Nordic har et omhyggeligt udvalgt sortiment af upcyclede, recyclede eller originale møbler og interiør målrettet den nordiske smag. De bruger meget tid på leverandørernes værksteder og store genbrugspladser sammen med dygtige håndværker for at finde og udvikle de helt rigtige ting. For dem er forskelligheder, skævheder og unøjagtigheder, det der giver liv og sjæl i hjemmet - historier der er med til at gøre vores hjem særlige. 

Recycling og bæredygting omtanke er et bærende element hos Sjælsø Nordic. Når det gælder valg af leverandører og varer er bæredygtighed og genbrug et væsentligt parameter. De tror på genbrug. Derfor er grundlaget for Sjælsø Nordic at finde originale gamle møbler og interiør, eller lave nye designs af genbrugsmateriale.

FINDER MØBLER OG INTERIOR TIL NORDISKE HJEM 

Sjælsø Nordic blev grundlagt af Mette, som fortsat ejer og driver Sjælsø. Sjælsø blev dannet ud fra et ønske om at gøre en bæredygtig forskel – både i den type varer som de tilbyder, men også i samarbejdet med deres leverandører – primært i Indien. 

Fra starten var det vigtigt at finde varer, som ikke alle andre havde, og da Mette stort set samtidigt blev introduceret til Indien og mulighederne i dette land, gav det sig selv. På den første tur til Indien blev Mette dybt fascineret af de smukke gamle varer, som bare lå og forfaldt, da de ikke længere selv ønskede at bruge dem – og præmissen for Sjælsø opstod. 

 

 

 

Trademark Living

Trademark Living er en dansk handelsvirksomhed, der skaber stemningsfulde, rustikke og unikke interiørløsninger.

Deres vision er at drømme stort ved at tilbyde det mest rå sortiment på markedet. De sætter deres kunder i fokus, og en kort, men vigtig liste over værdier for virksomheden er med til at styre deres handlinger og beslutninger.
De elsker at arbejde med rå, naturlige og genbrugte materialer, og de skaber bæredygtige interiørløsninger - altid med stor respekt for deres kunder og deres leverandører, - uden dem, ingen Trademark Livings. Alle deres produkter har en historie at fortælle. Og ikke to er ens. Fordi godt design lever ud over tid og funktion, ser de ikke kun historien, men på produktet - det er den cool og rå attitude, der knytter dem sammen.

I deres produkt sortiment arbejder de med genbrug, upcycling, ny produktion, tilbehør til hjemmet og originale gamle møbler. Med et lille twist af kreativitet har det aldrig været sjovere at indrette! Kun fantasien sætter grænser, - deres leverandører er sande håndværkere, når de laver 'magi' sammen, men de sørger altid for, at hvert design understreger og støtter hinanden ved at bringe glæde og funktionalitet og ikke mindst opfylde dine drømme. 

 

House Nordic

House Nordic er en dansk møbelgrossist med stor passion for møbler og interiør produkter.

Virksomheden er grundlagt i 2017 og drives af Henrik Jørgensen. En stærk iværksætterånd og teamspirit har sikret en solid vækstrate og fortsat stor succes.

I dag er House Nordic repræsenteret på mere end 40 forskellige markeder, primært i Skandinavien og Europa. Viljen og styrken til konstant at fokusere på udvikling og udfordre dem selv er essentiel og en stor del af deres succes.

Med mere end 20 års solid brancheerfaring tilbyder House Nordic et bredt sortiment af møbler og interiør produkter, som er særligt udvalgte fra de bedste leverandører verden over. De går aldrig på kompromis med kvaliteten. De er designed to create value.

”Vi er meget fokuseret på at tilpasse os kundernes ønsker, og det er for os en værdi på højde med godt købmandskab. Det er helt grundlæggende for vores forretning”

Henrik Jørgensen
CEO House Nordic

 

 

 

 

 

Madam Stoltz

 

 

For 30 år siden pakkede Pernille sine kufferter og tog til Indien på eventyr. Hun mistede straks sit hjerte til Indien og begyndte at sælge smykker for at finansiere sine rejser. De lokale kaldte den unge danske eventyrer 'Madam'. Snart anede Pernille, at denne tur ville blive starten på Madam Stoltz-rejsen, som du kender den i dag.

Da hun vendte tilbage til København og åbnede en lille butik, der sælger hendes designs, kom navnet Madam Stoltz i tankerne og blev valgt. I dag er Madam Stoltz en indretnings- og designvirksomhed beliggende på Pernille Stoltz’ fødeby – den lille danske ø Bornholm – med 25 ansatte og kunder over hele verden.

Madam Stoltz har specialiseret sig i boligindretning og design. Deres kollektioner repræsenterer bevidst håndlavet og kreativt design inspireret af naturen, lokale traditioner og håndværk i Indien, Marokko, Kina og Vietnam. Fra tekstiler til møbler og lamper – fra praktisk tilbehør til hyggelige need-to-haves. Hos Madam Stoltz er de dedikerede til deres tætte relationer og samarbejde med deres leverandører.

 

Novasolo

 

Nova Solo fortsætter med at være en familieejet møbel virksomhed, der har været i drift siden 1996. Stiftet af grundlæggeren Bo Lauritzen, en lidenskabelig verden cyklist, sømand og far til seks, der satte sig for at opbygge et selskab for sin familie. Hans danske arv fortsætter med at informere sine designs – enkel, smuk og praktisk. For at vide, hvem du er, skal du finde din ro.

Deres mission er:

At designe og distribuere kvalitetsmøbler, der er klassiske og praktiske i deres design og til at give pålidelige, autentisk og professionel service til alle de kunder de betjener.

At opretholde en socialt ansvarlig praksis i deres indkøb, beskæftigelse og partnerskaber, der prioriterer kvalitet frem for pris.

At vokse tættere på deres kunder gennem deres produkter, design, kanaler, som de sælger, og de regioner hvor de betjener, samtidig med at de idealer en uafhængig, familie ejet og drevet virksomhed.

De ønsker at tilpasse sig relevant i et skiftende marked med et genkendeligt mærke, der favner både historien og fremtiden for NovaSolo rejse.

 

 

Vintage Paint

Vi skal helt tilbage til det 14. århundredes Italien.  Dengang brugte man rene og naturlige ingredienser som ler, mudder, jord og sågar kalk til at fremstille maling.

Med inspiration i de ældgamle opskrifter har Vintage Paint i Holland lavet en fantastisk lækker maling - som udelukkende består af vand, kalk og et par andre naturlige ingredienser.

Vintage Matt Paint består kun af 100% naturlige ingredienser og er derfor helt ufarlig at indånde - selv børn kan være med til at male med kalkmalingen.

Den lækre maling er specielt udviklet - så du opnår den helt autentiske matte og kalkagtige overflade - som kendetegner gamle malerier mm.

Vintage Paint kalkmaling er en meget miljøvenlig maling, som er sikker for hele familien at bruge. Dette blev for nylig bevist via den officielle EU-miljømærke certificering som Vintage Paint kalkmalingen har opnået.

– det betyder at Vintage Paint er en af de få kalk-baserede malinger på markedet som har EU Ecolabel.

Her kan du være sikker på, at det sociale ansvar via en bæredygtig produktion med naturlige ingredienser samt et minimalt produktionsaftryk på miljøet bliver respekteret.

Udvikling og test af produkterne foretages i fabrikkens eget laboratorium - som huser højtuddannede og passionerede medarbejdere. Det vil sige, at produktionskæden er komplet bæredygtig og detaljer, som at emballagen samt dåserne bliver fremstillet af genanvendt materiale er ligeledes vigtige. 

Vintage Paint er det allerbedste valg for dig og naturen:

* Sikkert at bruge for dig og din familie (også børnene)

* Certificeret af uafhængige eksperter

* Miljøbevidst kvalitetsstandard som du kan stole på

* Bæredygtig produktion for et bedre miljø

Træf det rigtige miljøvenlige valg - også når du maler ...

 

 

 Columbine - J-Line

I 2002 blev Columbine ApS grundlagt med drømmen om at indføre smukke, håndlavede lys fra Israel og Egypten til Skandinavien. Siden grundlæggelsen har firmaet været i rivende udvikling, og repræsenterer store, toneangivende europæiske interiørfirmaer. Idag varetager Columbine ApS salg af Present Time og Jolipa, så vores kunder kan handle både Present Time og Jolipa på samme tid.  

Firmaet er bygget omkring et dansk hovedkontor, som varetager kunder, samt central lager i Holland og Belgien. Herved kan der tilbydes kunderne et nært samarbejde med dansk personale og et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Kunderne kan derfor tilbydes produkter, som ikke er set i enhver anden butik - uden at dette bliver en bekostelig affære. 

Columbine ApS har hovedsæde i den smukke nordsjællandske natur tæt på Hillerød og Gribskov.