Hvem er Homelivings.dk

Velkommen til HomeLivings.dk

Homelivings.dk har ingen showroom eller fysiske butikker. Til gengæld har vi Danmarks flotteste boliginteriør, brugskunst og møbler, med mere end +300 interessante vare til dit hjem. Vores unikke koncept indebære levering direkte fra producenterne eller eget lager og hjem til dig. Det giver dig de bedste priser og hurtig levering.Et bredt og interessant udvalg af møbler

Vores sortiment består af boliginteriør og møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi har taget alt det bedste fra et meget bredt marked og forsøgt at skabe et inspirerende sortiment inden for flere stilarter og designs i vores webshop.


Hvem er vi?

 Homelivings.dk er drevet af passionerede mennesker der med over 20 års erfaring inden for boligindretning og interiør og har en stor passion for at skabe "hygge" i hjemmet inden for det franske og industrielle design. Den erfaring vil vi gerne dele ud af og vi håber derfor du vil lade dig inspirere af vores flotte vare.

 

Opret konto Hvis du opretter en konto hos Homelivings.dk, vil du helt eksklusivt modtage alt fra gaver, konkurrencer, rabatkoder og ikke mindst nyt fra vores inspirerende sortiment.